Hidung terhidu bau sampah,dadaunan Yang dibakar walaupun tak Ada Yang membakar sampah..

Ada yangbsama seperti Saya tak?? 25w

2 Các câu trả lời

baca ayat kursi menghadap tmpt yg busuk tu dan tiup tmpt tu bila dah selesai baca. sy pnh mcm puan dan berubat dgn uztaz kt kmpg (melaka). dia kata benda yg busuk(sampah, rokok dll) ni tp kita tak nmpk adalah jin. klu ada toilet dlm bilik baik puan tutup slps guna. Tutup tingkap semua bila dah nak maghrib. Semoga membantu.

saya pon pernah mcm tu kdg bau busuk tp takda tong sampah