Klinik Kesihatan Sek19, Shah Alam

Ada yang tau tak, kk sek19, shah alam kandungan berapa minggu ye boleh bukak buku pink? Call klinik sampai kesudah tak angkat 😅

8 Các câu trả lời

haritu call kk tempat sy.. dia soh dtg je.. bila dtg nurse minta no fon utk dia whatsapp date appointment(utk booking buku pink).. kandungan 8-10(masa dtg 6week dia kata awl lagi)

boleh direct pergi kk cakap nak bukak buku pink. kalau tak busy, dia akan bagi time tu jugak. kalau busy dia akan setkan appointment untuk kita

set appointment online melalui qmed.asia lebih senang berbanding call. sy penah juga call sampai ke sudah x berjawab.

blh buka buku pink bermula dri 6week ke 12 week , klau atas 12week dh lewat tu untuk bka buku pink

Kena try pegi kk tu, tanya bila boleh bukak. Biasa kk mmg susah nak angkat sbb busy je 😂

book online sis. qmed kk 19. boleh pilih tarikh yg available.

book online qmed kks 19

book on9