kk shah alam

salam mommies, ada tak sape2 yang bukak buku pink dekat kk shah alam? if ada boleh tak bagitau set appointment kena walk in ke atau call? kk shah alam boleh bawak husband ke? sebab sesetengah kk boleh bawak dan ada jugak yang tak boleh . tolong share ya kalau ada 🫰🏻

1 Trả lời

klu susah nk tembus call, walk in sahaja. klu sy, sy xsuka bawa husband pi kk (unless dktr/misi yg minta dtg) dgn ramai org nya. cukup husband hntr dan jemput sahaja (klu blh drive sndri, sy drive sndri).