Susu efferty

Hi,ada yang sudah pernah minum susu efferty dekat sini? Boleh share pengalaman?

16 Các câu trả lời

Saya minum efferty mmg ikhtiar utk pregnant. Allah bagi rezeki lepas minum 5 sachet. Saya pesakit endometriosis, pcos & ovarian cyst yg susah utk conceive.

sy minum Efferty 2 jar tapi still tak lekat. beralih pada jus mamariam, baru minum 3 botol alhamdulillah lekat. brgantung pada ksesuaian badan si pengguna jgk.

Dlu sy consume efferty jgk masa harga lama pregnant tp gugur. lps naik harga br sy tukar ke lazz susu kambing. Alhamdulillah baby dah setahun dah.

6mo trước

Sama juga utk ttc, ibu mengandungpun boleh. Petua Dr Rai bg mnm air limau campur kayu manis. Kalau beli efferty auto add dlm tele group jd byk tips dpt. Susu tu campur serbuk kayu manis sedap

Saya, slepas period sy minum 7hari bturut.. tup2 lekat. Anak pun dh 2bulan nu. Dgn izin Allah

Adakah nak share pengalaman?

xde pengalaman