Effect iberet kencing betukar warna

Ada yang sama tak , Sebelum ni mkan maltofer tapi air kencing oke je putih , tp sbb kan hb low tukar iberet . pertanyaan nye , Kenapa lepas makan iberet kencing btukar jadi hijau , Memangg camtu ke atau ada sbb lain ? #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

Saya makan ubat iberet jugak utk naikkan HB ,KK bagi . lpas mkn ubat iberet mmg kencing jadi warna kuning pekat,x pernah lagi jadi warna hijau.

ptutnya kuning pekat sikit bukan hijau. sis kurg minum air ke?

saya mkn iberet kencing warna kuning pekat