1st time sy mnum air gula cpt2 nak tersedak sy terbatuk2..ade muntah sikit..2nd time minum sy mnum byk kali teguk sbb manissssss sgt berbanding yg 1st dlu..so far Alhamdulillah la 2nd time ni x tersedak lgsg mnum sbb mnum dgn penuh sabar hahaha

Kalau sy set mind.. minum Skli x nk Dua atau tiga Kali.. Kalau minum Air gula minum skli one go Jgn minum sikit2 nti munta ..

sy minum terus xboleh stop. rasa nak muntah kalau minum sikit2

❤️