Hi ibu2 mohon bertanya , bagaimana ye keguguran yg tidak diketahui ? Yang tiada simptom ?

Ada yang pernah lalui ke ?

2 Các câu trả lời

Kgguran sllunya diikuti dgn drh . Sy dlu demam pns, breast x rsa skit, mual2 hlg, dn after tu bleeding. G hosp dh bukaan misscariage. U repeat UPT la sis klw ragu2, msih double line its still ok .dn klw xda drh ap2 klr👍🏻

sy bru melaluinya sis, tp sy ad simptom bleeding, soalan sis ni mcm sis ragu² sis keguguran ka?

2y trước

haa sebab mual hilang dan perut lembik ja awk risau? ni la kerisauan yg xpatut ada dlm ibu2 yg bru hamil ni. Kena ingat baik2 selagi xde bleeding darah fresh/spotting kandungan awk baik2 saja. Mual ni bukan smua dpt rasa pn, mgkn awl2 awk rasa ada masa awk x akan rasa lagi then dia akan dtg balik. Jangan risau, xpasal2 psl ni awk overthinking dan stress..