Masalah bayi

Ada yang mengalami masalah seperti ini?ada ubat tak?

Masalah bayi
12 Các câu trả lời

Anak sy tlinga dia mcm kering pstu tkupas.. Rsanya mcm ney jga kot.. Then, Sy sapu balm tasneem skeenz + lavender essential oil young living.. Alhamdulillah elok dah.. Klo x pun sis jmpa dktor dlu 😊

Cuba letak ni minyak klpa dara. Anak sy pernah kena kulat susu sblum ni. Letak minyak klpa dara alhamdulillah skjap je hlg. Kalo letak ubat doc bg anak sy xbkesan sgt.

Pergi jmp doc sis..doc boleh bg krim yg sesuai..kang memandai2 teruk jd nye...smoga ank sis dberikan kesembuhan..aamiin

Looks like ringworm. Best to check with doctor asap before it spreads

Bawa jumpa doktor LA sis. Nanti doktor boleh bagi ubat y sesuai

Sebaiknya bawak jmpa doktor. Doktor akan bg ubat yg sesuai

Sapu Allano lotion dari Amway..in shaa allah berkesan

Cuba bwa baby jumpa doktor sis

Try bawa jumpa doc dlu sis...

tak sure sis. jumpa doc