siapa ada pengalaman mengandung semula slps brslin ceaser dgn jarak yg sangat dekat? kurang 6 bulan.

ada yang boleh bersalin normal ka atau memg kena ceaser juga utk next pregnancy ni..?

1 Trả lời

Doc bgtahu mmg kena czer, luka belum pulih sepenuhnya tak boleh bersalin normal utk elakkn luka terbuka / berdarah dalam masa meneran. Sebab tu doctor akan bgtahu utk merancang betul2 terutama mummy czer jarak at least 2 tahun.

2y trước

oh baik2. terima kasih ya