Berapa lama

Ada yang berpengalaman tak kalau susu badan kering pump setiap 2-3 jam sekali dan buat powerpumping sehari sekali. Berapa lama agaknya nak dapat 1oz? Boleh share ... #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

depend. paling cepat 2mggu dpt hasil kalau kita tak putus asa. 1) permulaan pump setiap 2jam sekali including malam. hormon prolaktin sgt tinggi pd sblh mlm. jd jgn lepaskan peluang. walaupon awak pump keluar angin terus kan pump. yakin yg awak mampu buat. 2) waktu pump awak kena enjoy, jgn fikir bila susu nk dpt hasil. bila awak asyik fikir awak akan stress. stress salah satu punca menyebabkan susu badan kurang. mean masa pump jgn fikir apa2. awak kena happy baru boleh boost pengeluaran susu bdn. 3) pp ni awak boleh buat dlm masa 2mggu direct. buat antara jam (12am - 5am). pilih waktu mana awak nk buat pp. bila awak rasa production susu awak nk ada. boleh stop buat pp. 4) pastikan awak minum air secukupnya. makan makan yg berkhasiat. utk real milkbooster ni awak kena try n error. sbb setiap kita tak sama. mcm sy minum any coffee akan buat sy happy jd production susu sy akan jd byk. ada mommy xboleh minum coffee susu bdn dia jd kurang itu bermaksod milk killer mommy tu. 5) mindset awak kena yakin yg awak boleh buat dn takkan putus asa. inn shaa allah susu bdn awak akan ada semula. trust yourself❤️. pastikan size corong pump awak betul. sesuai dgn size nipple awak. kalau mmg awak dh ada breastpump. pastikan bila cukup tempoh accessories pump kena tukar

2minggu..consistent..makan makanan yg mengandungi galactogougues

brgntung jugak. sy 2 minggu bru naik 1-2oz

12mo trước

2 minggu ok la tu . sis buat setiap 2 atau 3 jam? malam pun sama ke .. boleh share pakai pump apa?

tiada pengalaman