Hai ,sy hamil 39minggu,ada keluar darah ,dah pergi hospital ,tapi doc bg balik sebb xde bukaan ...

Ada x yg sma pengalaman mcm sy , normal ke doc bg balik wlaupun dah keluar darah ... Sy pulak isau duk umah ni , dari pg smpai petg kua darah ,tp kua mcm spoting je .xsakit

5 Các câu trả lời

Masa first pregnancy saya dulu pon mcm tu. Keluar tanda darah mcm tu. Pegi hospital baru 1cm, then doktor suruh balik dulu. Dtg balik kalau dh contraction atau pecah ketuban. Selalu nya diorg monitor dulu bru bagi kita balik. Means, dia cek semua masih okey, then bg kita balik dulu. Sbb kalau warded tnpa bukaan pon sama jugak. Better menunggu kt rumah dari di hospital. 😬

kenapa lah doktor tu bagi balik. ptutnya dia kena monitor. ada scan tak dkt hospital? air ketuban ok?

buat je senaman untuk buka bukaan 🫰🏻 semoga dipermudahkan urusan sis .

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

Hi Sis. Macamana sis sekarang? Harap semua okay ya..