KELUAR BLEEDING COKLAT2

sy kua bleeding masa 6w.. mula2 coklat pastu ada darah.. dan sekarang 7w.. masih ada keluar coklat2 juga.. pergi scan doc cakap kandungan dalam rahim tapi janin x nampak lagi.. so doc minta repeat scan lg 2 minggu.. dan doc bg ubat kuatkan rahim..makan ubat tp kua coklat2 juga tp x kerap.. kadang kua ari ni, esok x kua.. boleh ke buka buku pink 7w ni.. sebab risau kandungan.. anak ke 3. dua orang anak sebelum ni x penab bleeding pun

1 Trả lời

sy masa mengandung pun bleeding, kalau boleh bedrest..itu nasihat doktor...jgn buat kerja berat2...