Anak first 8bulan ibu preg...

Ada x yg nak cepat ada anak tanpa merancang.. Berapa lama dpt dari umur anak sulung... Saya nak cpt dpt anak supaya senang jaga 1kali..tapi rasa malu pulak bila anak masi 8bulan preg.. Dlm masa yg sama bersyukur sbb umur da meningkat dpt lagi rezeki anak.

14 Các câu trả lời

kalau anak first easy baby ok la..plus sis larat dr segi mental n fizikal..insyaAllah boleh..

saya..anak baru 8bulan rasa nk ada baby.lagi..sbb umur sya dah 35..tpi blm rezeki lagi..

kuat nangis jgk skrng ji xthu apa yang xkena. .kita dh la xlarat

ank sy skrng bru nk msok 9bulan sy dh preg bru 23minggu.

2y trước

Alhamdulillah.. Bilaa anak masi Kecik2 senang jaga sekali.. Lagi2 anak first xbnyk ragam.. Xkiat nages... Semoga Sihat2 saje awak 😍