ade ke nasib mcm saye ,35 weeks 2 hari ..berat janin 2kg je 😣 doc bg mase 2 mnggu tgok naik ke tak

small baby

2 Các câu trả lời

Nk naikkan berat baby, minum susu setiap hari, mkn ice cream (klau xde gdm). High protein diet. Bnykkan mkn kentang.

1y trước

thanks sis ....

Doktor ada advise apa apa tak untuk naikkan berat baby? Been there before.

1y trước

I see.. Then awak kena minum 2 gelas susu sehari. Macam mommy yang ada komen juga, take high protein diet. Ayam, ikan, daging, telur.