BUKAAN X JLN TERPAKSA INDUCE

Doakan sy yaa mommy☺️skg dah msuk 39wks, dah g hosp utk cek sbab ada kluar darah tpi bukaan blm ada lg🥹baby masi seronok kot dlm perut🤭klu x da bukaan or tanda2 nak bersalin, 01.03 ni Dr ckp kena serah diri & kemungkinan induce utk cpatkn bukaan. Ada x mommy yg bole share pglmn kena induce sbab sy ank first Dr ckp mmg bukaan lmbt klu first baby #firstmom #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #Sharing_dong_Bund #bantusharing #newmom

2 Các câu trả lời

Banyakkan buat jalan itik utk mudah bukaan. Kalau boleh elak untuk induce, elakkan.

mg semuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya aamiin