Haii mum semua, nak tanya ada tak macam sy dah hari k13 baby lahir tapi susu badan sikit jeee...

Ada x tips yg blh mum kongsikn utk bnykkn ssu badan

18 Các câu trả lời

Bagi baby menyusu bila baby bangun. Waktu baby tak menyusu, pam susu. Kena asyik rangsang kalau nk susu byk. Mula2 tak byk, tapi teruskan jugak. Air kena minum byk.

klau di kmpung sy , makan paku uban kami orng panggil then letak kain suam panas dekat breast , mmg banyak air susu keluar then minum susu kurma mmg menjadi

saya belum melahirkan tapi kalau ikut petua dari ibu dan mertua saya kalau macam nak tambah susu secara semula jadi better ambil sawi

sawi xbleh mkn mkn lobak putih insyaallah bnyk susu sy. .pn xbnyk susu sy mkn lobak....bnyk gak la to bby sy. .tepung ngn bdn je.

saya minum air hotlick je sis..pastu pemakanan kena jaga juga..makan sayur sawi..lobak..ayam..itu2 jee

minum susu,mkn sup sawi. urut atas belakang. sentiasa bg rangsangan dr mulut baby. sentiasa bg.

Hi, saya minum air rendaman kurma merah.Dan kena rajin pam susu. Insyaallah susu akan bertambah

1y trước

makasi sis, akan sy cuba...sedih bila anak x cukup susu pam susu pn dpat 2-3oz

Try minum kurma merah, rebus kurma tu paktu minum, in sya allah susu banyak

makan sayur lobak Puteh,sawi,minum air holick,kalau ikot petua mak Sya lh