Menyedihkan...suami xamik tau tarikh due...

Ada x suami yang x amik tau lansung kehamilan... Ni da 22 minggu 5 hari... Makcik dia tanya bila due... Dia ble tanya kita balik ... Sakit ja ati... Rasa buku pink... Ngan apps2 patut didelete...hmmm... Rasa cam rancang sesorang anak ni... Barang suma beli sendiri.... Kita je exited...ngan wad2 nanti kita drive checkin sendiri agaknya ... Doakan saya tenang... Hm..

2 Các câu trả lời

Tapi lelaki memang sejenis susah nak ingat tarikh puan😂 Jangan amik hati ye. Faham tengah pregnant ni sensitif. Positif & happy kan diri dengan perkara yang puan suka. InsyaAllah, moga dipermudahkan🌹

3y trước

hm ...yela.. skang banyak diam diri jela... ya saya buat hal sendiri... layan diri .... kadang teringin kena layan cam kawan2 punya suami .... nak jejak kedapo pon laki diorg suh duduk...alasan mak2 dia ngan mertua ok je ke dapo...susah ke nak paham suma org berbeza... da tu asyik tunjuk muka kat kk sb bleeding... hahah... sabar jela