Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Các câu trả lời

Baru ambil vaksin AZ dos pertama bulan 8..elok lepas amek jer mengandung pulakk..dos kedua nak ambil setelah kandungan berumur 4 bulan..

Saya vaksin pda 15 week 1st dose. Mcm biasa, takde apa2 cuma sengal pada lengan 2 hari sahaja & okay lpas tu.. Lagi 2 weeks, 2nd dose

alhamdulillah dh settle 2 dose pfizer ..keep positif je jgn banyak baca benda2 yang mengarut .anggap je ini sebagai iktiar kita ..

ambik je vaccine..vaccine x memudaratkan..sy ada jmpa pakar sblm dan bertanya..better ambik vaccine..insyaAllah xda apa2 ..stay safe ya

3y trước

Tq awak 🌸

Dah lengkap 2 dos. Alhamdulillah. Xde efek pon pada baby. Mommy just dpt simtom bese je. Pening, demam n kebas area cucuk

3y trước

Dos kedua, kne stendby ubat demam la. Mmg akn demam ckit. Tp sy xmkn ubat. Just gune cool fever je

saya ambik 1st dose waktu 33w5hari. 2nd dose waktu 36w5hari. alhamdulillah ok. fikir positif, InsyaAllah yang baik2 datang.

Inshaallah xda apa2, saya da completed 2 doses alhamdulillah xda side effect yg teruk cuma berat/kebas bhgian cucuk saja

Saya baru 11 minggu.. Tp pusat vaksin call suruh p cucuk esok? Apa perlu sy teruskan cucuk atau cmne? Boleh bg pendapat...

3y trước

saya pun 11 week 2 hari dah ambik... Alhamdulillah takda apa-apa pun...cuma bengkak je kat tempat cucuk bab saya ganas tido😂

ambik je sis. jangan takut xde apa pun. cuma lenguh² kat lengan je. saya 21 weeks 1st dose . ni 20hb ambik 2nd dose pulak.

ambik je sis.. kita ikhtiar. so far dah lengkap 2nd dose. tade apa2 pun. cuma y 2nd ni naik bintik2 merah tp dah surut .