Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Các câu trả lời

da settle 2 dose...alhamdulillah semua ok... kne bykkn minum air kosong... bykkn rehat lps ambik vaksin.. 😊

saya dah selesai 2 dose alhamdulillah, tiada apa2 masalah... ambil vaksin untuk keselamatan ibu dan bayi ..

Ambik je sis utk kebaikan sis dgn baby . Saya 21hb ni 2nd dose , alaaaa setakat tangan sakit sikit je tkpa la kan

Dah complete 2 dos.. Alhmdulillah first dos dmam on off lpas smnggu OK dh...second dos xda apa msalah

sy da lengkap. lpas dose ke dua sy demam shari. lpas tu dah okay da.baby pun alhamdulillah gerak olay

hai Saya baru smlm ambil dos kedua.... tak ade masalah.... 2 Hari lagi nak masuk 20 minggu baby....

Dh lgkap pfizer 2 dos..mnum air msk byk2 je..in sya Allah..xde pape..sakit2 bdn tu biasa.

sakit tempat cucuk tu lenguh sikit dlm 1hari gitu pastu dh okay Alhamdulillah 👍🏼

saya dah lengkap 2 dos.. Alhamdulillah semua ok xde demam2..baby pun ok je..33weekd

ambil je saya sblum bersalin lengkap 2 dos... kena protek diri... 1dos 33w 2dos 36w