Vaksin vaksin

Ada x sini mommy preggy dah ambil vaksin ? Minta bagi feedback baik2 . Sebab khamis ni turn saya ambil vaksin 27weeks preeggy

86 Các câu trả lời

Baru lps amik vaksin ni... Alhamdulillah ok... Tp sebelum pergi tnya nurse kt kk dulu..minta confirm kan.. Diaorg kata ok boleh amik... Baru masuk 15 week.

saya baru smlm complete 1 dose. ambik je sis. kesan buruk covid19 lg bahaya dari vaksin. lps ambik vaksin tgn saya lenguh bila disentuh. takde apa² yg lain.

3y trước

Baik2 tq awak 🌸

Sy selesai 2 dose sinovac. Alhamdulillah tiada kesan sampingan✅ lenguh di tempat cucuk pun sekejap shj. Rasanya sakit lg cucuk kancing gigi tu 😹

Saya dah vaksin dos 1 masa 11 week 2 hari... Alhamdulillah takda apa-apa pun...cuma bengkak kat tempat suntik je...2 hari dah baik...second dos 11/9

keep positive & jgn baca berita yg mngarut tentang vaksin .. takut akn mnganggu pemikiran mental ibu2 mngandung ..

3y trước

Betul sgt. Saya xlh tdo mengenangkan kes Sarah... Lpastuh bCe plak berita kwn masa blajar. Kes mcm Sarah jgak.. Last3 kene warning ngan misi.. Jgn bace article y blh down kan kta.. Lpastu dah oke..

sy dah lengkap 2dos bulan lps.. alhamdulillah xde simptom seperti mane org lain.. mungkin dah set dlm kpla,blk vaksin nak b'kejar anak2 nk masuk pdpr🤭

sy dah lengkap 2 dose vaksin. alhamdulillahb tiada kesan sampingan yg teruk.Cuma tgn dicucuk vaksin tu lenguh dlm 2ari.Lps tu ngntuk nk tdo jerk.

..saya sudah vaksin 2kali , waktu tu saya tak tahu saya hamil..dos pertama tu kandungan saya baru 2minggu 3hari...tak ada effect apa ke bagi bayi saya

3y trước

Sis ambil vaksin jenis apa ya?

Alhmdulillah done vaksin.. first dose mse 33weeks n second dose mse 35weeks.. side effects cume lengguh2 tmpt kne cucuk n rse nk dmm aje.