Baby 11 bulan xbabbling mama,dada,papa

Ada x mummy2 d sni yg ada pglmn bby xbabbling,Tpi msuk 1tahun keats ada word juga?bby sy da 11bln tpi msi xbabbling lgi..hri2 kita ajar sbut mama dada,papa smua,tpi bby xikut..tpi dia pndai buat gesture bye2,tepuk tgn,pointing n fhm bla kita ckp..1st bby,risau pula

2 Các câu trả lời

takpa, teruskan sis ckp n ajar dia, nanti lama2x inshaAllah dia bole follow. anak saya sthun cmtuh baru pandai ckp. tapi benda yg dia suka la.

3mo trước

Anak sis ada babbling x msa umur bwah 1tahun?

pelan pelan