38week3day perut mengeras Dan susah bernafas

Ada x mummy yg rse mcm tu normal ke? Smpai kdng ssh nk cri posisi tdo😞 #First_Baby

6 Các câu trả lời

Normal sis. Kalau mcm saya masuk 3rd trimester mmg kurang tidur😅 sebab tak selesa. Bantal kena tinggi sikit baru okay. Ni pengalaman 1st baby. 2nd baby setakat ni okay lagi. 8 bulan pun boleh baring terlentang lagi tak rasa sesak nafas. Jarang rasa mengah

2y trước

Oh baik2 sis😊Tq sis share mlm nie bolh cuba dha berapa hri nie xlena tdo.. tdo2 ayam je ngn bby asik mngeras cri laluan xjmp😅

sya ni pun dah masuk 35 minggu 4 hari mcm sesak nafas kejap tidur mngiring kejap tidur duduk kejap ke sofa😂 nak cari keselesaan ... mcm xde nafass ya ampunnn..

Kakak ipar sy sampai tahap tidur duduk sbb tak blh nafas. Normal je mcmtu. Cari posisi yg selesa nk tidur, bantal bentu U tu sgt membantu.

2y trước

Oky sis tq😊

dlm 10 mnt kerap mengeras tu better terus jumpa doc..sbb sy dlu bby mengeras bnyk kali tau2 jln dh bkk😅36w5d ank sulung😂

normal.. bby dh besar jd ruangan sempit.. lgpun awak dh cukup bln tunggu turun tanda je

normal