Muntah setiap kali mkn

Ada x mummy dkt sini experience alahan yg sama mcm sy???apa pn yg sy mkn cmfm akn kluar balik..nk fokus buat kerja pn payah,sentiasa rs tidak selesa...

2 Các câu trả lời

Sma lah, sy x blh nk mkn nasi smpai kandungan 4 bulan, n muntah2 smpai kandungan 5 bulan....last ambil pndekatan makan buah, nasi sy cuma makn 1 kali shari, to pun dlm 2-3mulut je,amalkn mkn buah kurma...skrg dh 6 bulan, selera nk mkn nasi to masih kurang, tp klau bab mkn benda lain mmg x cukup tangan🤣🤣

alahan sy teruk sis hingga msuk 6month masi muntah².. mkn bubur n air je pastu muntah lg n lagi.. second bby alahan masi ada tp tk setruk ank pertama..