Morning Sickness tiba2 hilang

Ada x mommies yg tiba2 bangun pagi tade rasa morning sickness? Risau nya. Sbb sy biasa pagi2 mmg mabuk tiba2 rini xde rasa apa. Ada impact ngan baby x?

4 Các câu trả lời

bgus xade alhn yg truk2...Norml je dh xade alhn sb ade stgh org xade alhn truk2 dan ok je kndungnnya...Ade tu xade alhn trus n smpi bersalin...Lau nluri xok g refer doc

Syukur...xda alahan dah kalau org lain sampai dkt bersalin masih lagi alahan.. Sy sejak mengandung sampai bersalin xda alahan langsung 7 ank sy 7 xda alahan

5y trước

Wahh untungnyaa sis.. Sy alah bau smp skg 14 minggu, seksanya hidung Allah saja yg tau.

Normal wak.. kadang2 ada kadang2 dia ada.. tricky sikit.. haha

Saya pun.baby ok.cuma morning sick nss dah berakhir