Tolong saya mommy

Ada x mommies yg mcm saya ... Hujung2 pregnant ni mcm lambat je nak keluar air kencing.. rasa nak terkencing tp bila dah duk tercongok dlm jamban nak kencing.. dlm seminit dua baru kencing laju .. mula2 slow je keluar . Sorry kalau soalan ni kurang sopan ... #pleasehelp #ingintahu #mommybuntu

1 Trả lời

yes. For me, its normal je sis. Pda trimester ketiga saya pon mcm sis rasa nk kecing je selalu tp bla kencing, sikit jk keluar.