upt clear blue

Ada x mommies yang guna upt clearblue tapi result nya mengecewakan tapi bila guna upt biasa resultnya membahagiakan ??❤.. Jom kongsi

11 Các câu trả lời

Saya pakai upt biasa pun okay , yang clear blue pun okay , suami amek bnyk sngt upt biasa kt klinik , panel so free😂 tapi ttp beli yg clear blue rm45+ watson , sbb nk thu brp weeks da time tu .. after gune clear blue die die kua 3+ .. so kandugan saye time tu 5w .. g check up doc yee betul 🤗 lebih accurate.

Masa 1st pregnant kite pon excited nk pakai clearblue. Huhu bila pkai negatif pulak. Tapi pakai upt murah naik samar samar. Then try guardian punye naik double line tu mcm terang ckit. Terus hari sama pergi klinik. Clearblue ngn sye x geng kot. Dah la mahal beli 😅

2y trước

Pregnant. Anak dh nk masuk 4 tahun dah ni tahun 2023

Saya tak pernah beli upt clearblue. Biasanya yang jenis dalam pack tu. Tapi mengandung kali ni sy guna jenis strip tu je. Apa yg sy perasan result lebih clear n sampai skrg 36w masih ada double line tu.

Bkn mengecewakan, menggeramkan ada la. Result rosak, maybe salah target kot masa buat.. Ahaha... Tp pakai yg biasa, simple je. Test byk pack pun, result sgt happy 🤗🤗

Heheheh klo saya.. Pkai upt yg Biasa2 dlu.. Then bru guna clearblue.. Tpi pregnant ni xgune pon clearblue.. Da delay smpai sminggu.. Skali check double..

Sma la, sy pkai clearblue rsult jd -ve, pkai upt kedai eco +ve pla, terang pla tu.. X puas hti, beli kt farmasi yg biasa pnye pn +ve,, 😁😁

5y trước

Jgn beli eco. Beli farmasi pnya. Yg paling murah pun ok.

Beli 3 kli clearblue pnya termasuk lah digital punya tpi dpt result -ve. Bila pakai upt strip +ve pula

Sy pakai yg upt biasa. Dah samar2 baru pakai yg clearblue sbb mahal . 😂

Sya pakai dua2 Alhamdulilah dua2 dpt keputusan yg gembira

Pakai jnis strip je. Dip n tell ok. Murah je xmhal sgt.