Baby 2 bulan tahan mata

ada x mommies sekalian alami baby yg tahan mata xnk tdo smpai 3 jam.. baby sy 2 bulan baru.. dia lawan mata tpi dh nguap2...kdmg2 stress...tkut dia overtired..dh dodoi ,dh netek,dh tukar pampers dah mcm2 laa.. xnk dia tido..

3 Các câu trả lời

Sepatutnya baby dh tidur. Tp ada je baby yg mcm tu especially high demand baby. Cuba awk letak tempat yg senyap and malap sikit, pakai white noise ke or zikir then susu kan dia tgk ada perubahan tak.

Baby sy mcm ni… tapi xmeragam pun masa 2 bulan tu..cuma dia xnk tido.. bila masuk 3bulan dia tahan mata + meragam teruk.. nk tukar bulan kot..

Bedung tangan dia tu, sumbat puting, bukak whitenouse. Settle