Implantation Bleeding/spotting

Ada X Mommies Mengandung Walaupun X Kena Implantation Bleeding/spotting

7 Các câu trả lời

Ank 1st n 2nd..1hari je spotting... Ini preggy utk 3rd...3hari bleeding spotting...alhamdulillah dh 7weeks...doakn saya selamat melahirkan...aamiin..

sy ada. skrg ni trpksa pakai pad. 😩doakn sy jgk smga drh ni stop. atau ad cra lain utk iktiar . skrg sy consume jus mamariam dgn ubt nurse bg.zincofer

Sy xde lgsg implantation bleeding.. masa dly pelik jugak sbb baca kt mana² blog atau artikel kata akn ada, tp sy n kwn sy xde pun spotting tu.. skrg dh 34w

5y trước

Congratulations mummy

Saya tak de keluar darah masa mengandung . Kecuali masa dah tujuh bulan tu pun sebab saya pergi berjalan seharian . Tu pun sekali je lepas tu tak de

saya xde spotting.. tp awl2 hri tu mmg ada rasa sengal2 mcm senggugut.. dlm 2 hari jugak.. lps tu ok dah..

Sy lansing x spotting.. just rasa mcm mnyucuk/senggugut masa mula2 tu tpi tkde smpi bleeding..

Anak 1st,2nd & 3rd x prnh ada darah/spotting kluar.x semua org kena kot.

5y trước

ye..x semua org akn kene implatation bleeding tu..mcm saya pregnant 3 3 xde implantation bleeding..