Mengandung lg

Ada x kat sini anak baru 1y6m menyusu badan pulak tu tp dh preggy lg sekali…. Mcm mna nk handle ank yg tgh menyusu bdn ye? Wean off terus ke? Blh share pgmlaman x? Dy kuat ngepeng… nk tdo pon kene menyusu dlu hmmm

2 Các câu trả lời

same mcm anak saye, ank sye 1thun6bulan, tpi stay bergayut lagi, skrng sye tngh pregnent ank kedua dh 4bulan, ank pertame mmg tido kne ade susu badan

3mo trước

anak sy pun sama, kak. x tau nak buat apa dah.. sy pun tgh mengandung skrg ni dan ya sgt membuatkan diri ini tak selesa. nak tdor malam pun susah. sbb x selesa. anak first asyik nak bergayut.