nak tanya

Ada x kat cni tahu, kalu batuk sakit sangat perut sblh kiri kanan, rasa tegang smpai nk baring pon ssh, bgun susah jln pon susah.. Mmg cm tu ke? tolong saya sape tahu.. Ke kne mgurut

2 Các câu trả lời

saya baru sembuh dari batuk demam. yaa mmg normal sakit bwah tu tiap kali batuk. . smpai sy batuk sy tahan bawah tu. and angkat perut sy. doktor takkan bagi ubt batuk. dia akan bagi ubat kumur duluu smpai satu masa tekak sakit sangat and batuk teruk sgt, bru doktor bg ubt batuk yg mngantok. syukurrr sembuh. 🙏🙏 sis jgn urut ye. sis minum byk air. mmg mcmtu batuk tekanan smpai ke bwh tuu. risau jg dgn kandungn. better sis jumpa doktor

Klau sis tngh prgnant, better jgn mngurut , better jmpa doctor, dorgkan bg ubat yg sesuai , bnyk minum air suam, smoga cpt sembuh