khidmat FPP

Ada x ibu2 yg pnh guna khidmat FPP?...jika ada bleh share x?

5 Các câu trả lời

FPP kita kene call hospital berkenaan tgk ada kekosongan atau tidak...sebaik2 nya call sebelum 7bulan pregnancy...deposit RM3k kene bayar dulu after booking...boleh pilih doktor mengikut kekosongan doktor tersebut...

Saya patutnya guna khidmat fpp, 10hb april ni first appointment, tapi fpp cancel semua kes baru sebab hospital tu dah jadi pusat covid 19..sekarang tengah buntu nak bersalin dekat mana 😢

5y trước

oyeke..baru ingt nak call utk booking. terima kasih ya infomation..

Patutnya bln 7 ni bsalin guna fpp tp br ni nurse dh call..smua skim fpp dh dibatalkan dlm tempoh yg agak lama katanya standby utk covid19..

Sorry.. never had

Tak pernah