alahan teruk

Ada x ibu2 yg menghadapi alahan seperti, muntah,mual,sakit kple yg teruk.. Dan bagaimana ibu mengatasinya?

1 Trả lời

Ni macam ramai je Yang hadapinya. Min dulu anak perempuan pertama teruk sgat. Tak boleh bau minyak wangi, tak boleh bau lipstick makeup semua. Min Cuba macam macam . Makan Asam, beli minyak hilangkan loya, beli balm, minyak cap kapak semuanya. Tapi doctor pernah pesan dekat min, setiap orang mempunyai alahan Yang berbeza Dan solusi Yang berbeza. Jadi Kita kena sentiasa mencari solusi Yang bersesuaian dgan diri kita. sebab your pregnancy is your pregnancy doctor Kata😊