Tekak terasa sempit

Ada x ibu2 pernah rasa tekak terasa sempit mcm ada makanan tersangkut kat cto. Padahal xde ape pun. Sgt xselesa. Masa anak pertama pun mcm to juga .

2 Các câu trả lời

sama.. kena muntah dulu bru clear.. sy dulu ingtkn tercekik ke atau kahak.. tp lepas muntah bru prasan clear tekak.. sis kne mkn mknn yg lembut dan sikit2..

pernah rasa mcm sakit tekak.. hri tu sy cuba minum air teh limau lps tu xmnjadi jgk.. last² hilang sndiri

2y trước

Sy bukan sakit tekak. tp rasa mcm sempit tekak mcm ada makanan tersangkut to xde pun