Muntah Trimester 3

Ada x ibu2 disini yang dh masuk trimester ke3 still muntah2?

8 Các câu trả lời

sama lah saya . masuk trimester 3 .. kurang selera mkan.. perut mudah masuk angin. kalau pagi-2 bgun je pasti akan muntah..kadang-2 smp satu hari muntah. tapi skrg saya akan tetap sumbat je makanan yg mana menyelerakan aje. bila muntah dlm keadaan 31w ni. rasa na terkeluar je smua benda. jd saya akan cuba makan sikit-2 wlaauu ta da selera pun. makan benda yg bersup atau berkuah.

Sy pun sama. Start trimester kedua sehingga ke hari ni trimester ketiga makin teruk lak loyanya. Mula2 makan zincopper tp tekak xboleh telan g farmasi hb cantik naik. Tp doc x sarankan ubat farmasi tu katanya x cukup. Dia bg obimin hb terus drop mendadak. Skrg iberet tp tekak asyik muntah je. Makanan tak smpai perut lagi dh kuar balik😟

Sy rse nk msk 3rd trimester ni dia mcm nk berbalik pd 1st trimester.. rse mcm kt tekak tu pedih mmg klo onz je muntah blk tp kdg rse mls tu mmg thn je tk munth.. mkn pon tkleh byk klo tidk lg dia rse sennag nk munth blk pdhal perut lapr.. dhla demm on off skrg ni.. tkthu nk buat mcm mne atau nk lyn jee

saya muntah2 teruk dan badan rasa bergas sgt waktu trimester 1, berkurangan waktu trimester 2. tp masuk trimester 3 ni saya start loya semula, badan bergas, pening2 mcm trimester 1 balik 🤭

Saya! First trimester asyik keluar masuk hospital. Third trimester ni belum lagi keluar masuk hospital tapi hari hari muntah muntah. Makan apa pun semua muntah 🥲

haritu sya mcm ni juga . pergi hospital doktor ckp kencing kotor dan keputihan . lepas doktor bagi ubat . muntah² dah hilang .

SY pun Sama jugak . klw makan skit auto loya n muntah ii

saya