minyak kelapa dara

ada x ibu2 dekt sini xminum apa apa mcm minyk kelapa dara atau sebgainya memudahkn bersalin?sy confused nk beli ke x sebb ank no 1,2 xpernh minum kuning sebulan bru hilang.. sekrg pregnant 22 mggu

2 Các câu trả lời

Ank sy due2 sy x pernah minum ape2 air yg org syorkan slalu. Tp sy minta suami buatkan air selusuh. Mase kite dalam kesusahan nk meneran, minum air tu in shaa Allah dipermudahkan. Sy base on experience sy mase ank kedue mmg ssh skit and lambat sejam 1cm tp lepa je sy minum air selusuh terus rase nk meneran.

Maaf saya takde pengalaman consume minyak kelapa dara. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience. #TAPsupermoms