Vaksin Covid19

Ada x ibu² dan bakal ibu yg dah ambik vaksin Covid19..ok x...saya baru aje dapat pengesahan untuk divaksin hujung minggu ini...macam takut pulak..skrg dah 33miggu..ON GDM... kronik hipertension..

2 Các câu trả lời

Should be no problem kalau doktor kata boleh vaksin. Sediakan panadol just in case ada rasa nk demam lepas vaksin. Banyakkan rehat lepas dh cucuk, jgn fikir yg negatif. Anggap ikhtiar utk lindung diri dgn anak dlm kandungan

okay je