fobia

Ada x bonda2 kat sini yang fobia dengan kandungan bila dh banyak kali keguguran di 1st trimstr? Setiap kali mengandung, rasa risau yang melampau..takut terjadi keguguran lagi? Sya dh 4kali gugur,skrg mengandung 8mnggu kandungn ke-5..setiap kali rasa yg pelik2 sikit kat perut mesti dah cuak minta ampun. Rasa mcm nak lari pegi jumpa doc terus waktu2 jugak.haha

1 Trả lời

Doa byk2 sis. Semoga baby dlm kandungan kuat. Boleh mintak doktor untuk kuatkan rahim.