Sakit bahu lps bngun tido

Ada x bakal ibu mengalami mcm sy, sakit bahu, lengan belah kiri bile bangun tido, sakit xleh nk bergerak, 2 hari g mengurut dgn bidan, bidan ckp sy ade mnde tumpang Allahualam tp sama je lps mengurut pon ttp sakit melayan duit😪

1 Trả lời

Jangan percaya ckp bidan. Kang sama2 terjebak khurafat. Buat senaman sesuai kehamilan, jaga postur sesuai kehamilan. Minum air kosong secukupnya

1y trước

Puan Fatin: Sama2 bermanfaat Puan Asma: search YouTube senaman/ postur untuk ibu hamil di YouTube KKM. Bagus diamalkan.