jaundice

Ada x baby mommy2 skalian yg jaundice nya lebih dri 1bulan?

2 Các câu trả lời

Dulu baby sy dekat 2 bulan jaundice..tapi kalau ada penurunan pada bacaan jaundice biasanya tiada apa perlu dirisaukan..kalau bacaan makin naik atau tiada perubahan biasanya nurse akan ambil sample air kencing baby hantar makmal..takut ada masalah pada hati baby..

5y trước

Thanks mommy

sy punya ank dah 53 hari still jaundice, bacaan now 143. doc dah off check dan sekarang ambil air kencing utk hntr makmal. hati dah check semua ok. insyaAllah tkda apaapa.