BREAST PAD/MATERNITY PAD/NEWBORN PAMPERS

ada tngok kt beg oren... ada jnis murah dah mahal.. dan ada yg jenis pakai cuci... mana 1 berbaloi? kalau beli murah ada kesan pelik2 x? klu mahal dan berjenama mungkin xda mslh kot.. klu pampes newborn. pakai xda jenama dan jenama. pelik2 ada kesan x kt baby?

1 Trả lời

saya beli breast pads pigeon (time malam) milk collector (siang) maternity pads brand blood dlm live shoppe murah ada freegift newborn pampers takdecide lagi . sis kena try error sis taksemua kulit sama dan sesuai.