Sakit Ari2

Ada tk sapa2 kt sini yg alami sakit ari2 kuat masa trimester 1..blh share x?

12 Các câu trả lời

Sy teringat akak sy masa mengandung anak ke4, awl2 asyik mengadu bhgian ari2 sakit. Balik kg, mak mentua suruh urut. Tp pastikan org yg betul2 pandai urut. Katanya rahim akak sy ke bawah sgt, urut bg naik sikit. Terus akak sy kata da ok. Sekarang anaknya da 8bulan 😍

Sy sakit ari2 dr awl preggy smpai la skrg dh 38w..doc ckp kencing kotor.. Tp bila kncing kotor dh tak ada still ad jgk sakitnye..doc cuma ckp mgkin berkaitan otot..nk x nk hadap la smpai skrg😅

sakit badan..lenguh..pastu g jumpa doc nthen doc ckp kencing kotor..perbanyakkan minum air putih..pastu skrg dah ok cuma kdg2 je badan lemah sgt dan asyik berdebar-debar..x tau kenapa😪

Sama laa dulu.. Pergi klinik swasta,doc kata mungkin kencing kotor sebab perut xbesar lagi time tu.. Check,okay je.. Doctor kata sebab apa tah.. Dah lupa 😅

Sy sedang mengalaminya skrg. Sbb kencing kotor. Segera ke klinik cek. Nnti doc cek urine and bg ubat jika betul kencing kotor.

Normal sis..saya pun rasa x selesa..selagi x kuat sgt ok..tp kalau kuat n sakit lama kena jumpa doc la..takut ape2 pulak

sma la sakit jgk ni bru 3 bulan tmbh tmbh bgn pagii mmng skit gila lps bring nk bngn mmng skit

Normal kalau sakit macam senggugut. Tak normal bila bleeding + sakit melampau.

Thanks 😘

Kencing kotor