details scan di hospital kerajaan

Ada tk mummy2 kt sini yg disuruh ke hospital kerajaan utk details scan baby..selalunya utk kandungan berisiko atau mengandung dh berumur...suami boleh masuk sekali tk masa scan tu, apa lg prosedur yg dibuat.. scan je ke

2 Các câu trả lời

Sy detail scan dgn pakar hspital kerajaan sbb twin pregnancy & ade risiko.suami boleh masuk..di galakkn.lgpun lama klu detail scan..sy sejam lebih br siap.

5y trước

mcm tu ke sbb sya bulan ni kena rujuk ke hospital nak buat detail scan ..tu yg nk tau tu, tima kasih atas makluman😊👍