Covid Booster

Ada tk mommies dkt sini ambil covid booster time pregnant?

2 Các câu trả lời

Eh sis tak ambik booster ke dulu, atau doktor suruh ambil booster lagi? Saya masa pregnen ambil booster, bulan Januari thn lepas kalau tak salah. Hanya boleh ambil lepas kandungan dah 12 minggu. Kalau demam, boleh makan panadol.

Saya. Masa zaman covid teruk dulu. Saya ambil 1st vaccine masa pregnant anak no 1.masatu kandungan 2trimester. & lepas sebulan amik booster vaccine, saya pregnant anak no 2.