HB Drop 14.5 skrg 10.5 🤣

Ada tips untuk naik kan HB? Bulan lepas HB elok je 14.5 sekali semalam chcekup, HB 10.5 🤣 Yang penting result minum air gula saya lepas alhamdulilah 🤲🏼 #firstbaby #bantusharing

4 Các câu trả lời

sy pun sama . masa awl2 preggy sy mkn set mengandung yg shaklee and first apoiment bukak buku hb 12.5 and doc bg obimin . sy consume obimin jee sampai sec apoiment and hb drop 11.5 . ni nk tunggu apoiment ke3 pulak nk tngok mcm mna . kalau tk nak smbung mkn yg shaklee je

minum susu HL, makan kerang², hati, jambu batu, delima .. klu utk ubat bleh try iberet or maltofer

blackmore pregnancy

Iron rich diet