keputihan time preggy

Ada tips tak untuk kurangkan keputihan ? dah jumpe dokter dah bg antibiotik, dah masuk ubat lalu bawah still sama juga keputihannya ? nak bersama suami apatah lagi sebab keputihan ni buat hilang selera bila sedang berlayar ?? ada tips tak mommy²?

2 Các câu trả lời

mkn yogurt asli sis . beli yg kecik2 tu . sbb yogurt bila dh bkk bakteria baik dlm tu akn ilang bila d bia lame2 dlm peti . asli ye sis bkn yg ad warne tu . jgn mkn roti2 yg ad cream2 . roti kosong bole mkn . kek dgn coklat lg xbole mkn sis sbb ad 1jebis bahan yg mengatif kn lg kulat kt kemaluan . xsilap sy yg menyebab kn keputihn jdi lg teruk mknn mcm tu . mknn yg goreng2 jgn kerap . pedas pon same . jika sis keputihan warne jernih dn xgatal xpe sis . klau yg warne putih susu atau dh keijauan tu sis bole reffer klinik tok ambek sampel keputihan utk tau lebih dlm tntg keputihan sis . tkot mmbhaye kn janin. sy dlu preggy ank pertama pon tibe2 keputihan bnyk smpai bsh selua dlm dn selua skli . sy ingt ketumbn boco rupe ny keputihan . normal pd ibu mengndg . lps brsalin xd dh cecair tu kelua lg.

5y trước

Ohh ye ke.. Baik saya cuba tq 😘😘

Amalkn greek yogurt. Kurangkn mkn/minum manis. Try dik

5y trước

Baik, saya cuba.. Tq 😊