Bayi susah berak

Hi, ada tips tak untuk bayi newborn 21 hari untuk senang berak? Lately baby berak sekali sehari.. Kesian pulak dia nangis meneran berak.. Btw baby minum susu formula + susu badan.. #firstbaby #1stimemom #advicepls

2 Các câu trả lời

mayb susu formula x sesuai kot 🥺 mommy boleh try jelly ni utk banyakan susu badan 🤗 www.wasap.my/60129876070/jellynufiya

bby berak tuu najisny normal ke keras?kalau keras mungkin susu xsesuai,kalau najis normal,bolee bawak pergi klinik cek