tips cepat bersalin

ada tips tak nak cepat kan bersalin.. skrg bru 38w4d #firstbaby

7 Các câu trả lời

sy amalkan banyakkan berjalan, turun naik tangga,jalan itik. Tau2 dah 3cm pembukaan,x ada tanda langsung,cuma gerak hati nak cek. 39 minggu bersalin 😁

3y trước

mcm mne check ? means pegi je hospital ckp nk check ke ?

Saya jalan itik. Lepas tu banyakkn berjalan juga. Tgk badan juga kalau tak larat jgn paksa

sy anak pertama besalin 37week 6day.. time 2 hari² sy berjln... and sy kerap bersama ng suami..

2y trước

Salam sis..sis kerap bersama dengan suami tuu start dari week ke berapa?

Cuba buat senaman kat dlm YouTube yg boleh trigger labour..

Banykkn jalan2 n kerap beesama ngn suami

Banyak kan berjalan

bykkan berjalan