Baby lapan bulan tolak makanan

Ada tips nak bagi baby lapan bulan makan masa fasa tolak makanan? Try bubur tak mau. Finger food tak mau juga. #firstbaby

2 Các câu trả lời

Selalunya dorang samada tgh tumbuh gigi or fasa nak main je. Cuba check post saya pasal cheesy potato fingers. Atau bagi pasta dgn cheese. Hidang bila sejuk dah. #TAPSupermoms

Kne pelbagaikan menu die.. Letak serbuk bilis or serbuk ayam.. Jgn lupa gosok gusi die.. 2 faktor utama tolak makan a