sembelit

ada tips ke untuk ibu mengandung yang sembelit? ke dari klinik boleh minta ubat untuk cairkan najis? sakit sangat nak buang air besar☹️

22 Các câu trả lời

Jambu batu... banana.. banyakkan sayur... makan dinner awal.. minum air..

Mnum just sunsweet prune tuuu. It works on me hehe. Lancar je keesokan hr

Minum air putih byk.. klu xpon minum fiber.. klu agk2 xckup fiber..

Bagi saya.. pengalaman saya, banyakkan minum air masak/air putih..

Banyakkan mkn buah..pisang elok..sayuran2 .dan air masak

Drink alot of water and make sure you're well hydrated!

Saya mkn betik masak ☺ now tak sembelit dah.

Banyakkan air kosong dan makan buah sis

Mkn buah,sayur n air byk

Mnum bnyk air puti... Dan mkn buah