Stroller

Ada tak,yg punyai baby tp tk beli stroller? Tengok sekrg ni cam semua org guna stroller,berbaloi ke? Tp kadang tengok org pun cam oke je pi jalan smbil dukung2 baby tk pakai stroller, sy ingt tk yah beli stroller sbb sllu duk rumh je,,,klu kata nk kuar pun sekali sebulan je #ingt nk jimat duit sikit

1 Trả lời

Aku gk beli bund.. Kemana mana di gendong aja 😁 berat sih, cuma ya gk tau knp gk minat untuk beli stroller.